Tvätt & rengöring av altaner och uppfarter i Farsta, Stockholm

Letar du efter en skicklig och pålitlig firma som kan tvätta din uppfart eller uteplats? Välkommen till oss! Vi är ett serviceorienterat byggföretag med många års erfarenhet av till exempel uteplatsrengöring, uppfartsrengöring, högtryckstvätt och markstens- och altantvätt. Vi är experter på att tvätta utemiljöer och kan anlitas för uppdrag i hela Farsta såsom Hökarängen, Björkhagen, Tallkrogen, Enskede, Älvsjö, Gubbängen. 

Vi tvättar alla material

Efter många år inom branschen kan vi titulera oss som rengöringsexperter. Vi har den nödvändiga utrustningen för att tvätta alla sorters material. Vi varierar munstyckena på högtryckstvätten beroende på vilket material som ska tvättas. Det garanterar att materialet rengörs på bästa sätt utan att skadas. Vi rengör bland annat följande material:

  • Sten- och markplattor, inklusive ömtåliga stensorter som dansk sjösten
  • Asfalt och betong
  • Granit
  • Olika sorters trä
  • Tegelmur och stenmur

Använd ROT-avdraget för rengöring av uteplatsen

Du som privatperson kan använda dig av ROT-avdraget när du anlitar oss för att rengöra uppfarten, altanen eller liknande. ROT-avdraget är ett skatteavdrag som ger dig upp till 30% billigare arbetskostnad. Hör av dig till oss så berättar vi mer.

Alltid en gratis offert & gott bemötande

Under våra år i branschen har vi utfört rengöringsuppdrag åt tusentals nöjda kunder. Vi gör allt för att du som kund ska bli nöjd och därför kan du räkna med bästa service, hög kvalitet och gott bemötande från början till slut. Givetvis erbjuder vi även en gratis offert för arbetet. Välkommen!

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *