Trapphusrenovering & målning i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Som fastighetsägare är det viktigt att se till att trapphuset är i gott skick. Trapphuset är det första man möts av när man kommer in i en entré och kan vara avgörande för hur hela huset uppfattas. Med vår byggfirma kan du få hjälp att renovera i trapphuset. Det kan innebära allt från målning av väggar och tak, till målning av räcken och renovering av träfönster.

Vi har renoverat och målat om trapphus i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

Underhåll trapphuset för längre hållbarhet

Att renovera ett trapphus på egen hand är en svår och tuff uppgift som kräver kunskap och erfarenhet. Genom att lämna över arbetet till oss kan du vara säker på att få professionella hantverkare med lång erfarenhet inom branschen. Vi börjar gärna med ett kostnadsfritt platsbesök för att titta på vad som behöver göras och vilka förutsättningar som finns hos just dig.

Om ni vill läsa mer om hur vi städar trapphus i Stockholm så kan ni läsa mer här.

Professionellt och seriöst byggföretag med F-skatt

Att lämna sin fastighet i någon annans händer kan vara skrämmande, men tillsammans ser vi till att din fastighetsrenovering blir så bra som möjligt. Vår totalentreprenad erbjuder dig allt från snickare till målare och golvläggare, men också trygga försäkringar och garanti. Skulle det vara så att du inte är nöjd med arbetet stannar vi kvar och åtgärdar detta tills du är 100 % nöjd med arbetet.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *