Tapetsering i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Det är fullt möjligt att sätta upp tapeter på egen hand, men det är ett klurigt jobb om kräver kunskap och erfarenhet för att resultatet ska bli snyggt. Vill du tapetsera om i köket, vardagsrummet eller sovrummet kan vi hjälpa dig! Vi vänder oss till både privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i Farsta med omnejd.

Vi har tapetserat i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

En ny tapet fräschar upp bostaden

Väggarna utgör en mycket stor del av bostaden. Om dessa är slitna eller fläckiga kan de snabbt dra ner helhetsintrycket. Som kund hos oss får du själv välja vilken färg du vill att dina nya tapeter ska ha och om det ska finnas något speciellt mönster eller struktur. Vi lyssnar till kunden behov och efterlämnar ett resultat som är snyggt, rent och fläckfritt.

Certifierade och utbildade hantverkare

Alla våra hantverkare har den utbildning och kompetens som krävs för att utföra alla typer av tapetseringsarbeten. Det innebär att vi kan hjälpa dig att skapa fina fondväggar, göra ett ordentligt underarbete med spackling och slipning, samt ta bort gamla tapeter och sätta dit nya, allt efter dina önskemål och behov. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller för att få veta mer om våra tjänster.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *