Stuckatur i Farsta, Stockholm

Bor du i en historisk lägenhet i Gamla Stan, på Kungsholmen, Östermalm eller i Vasastan? Vänd dig till vår byggfirma om stuckaturdetaljerna behöver ses över. Vi är specialister på området och du är lika välkommen att höra av dig om du är privatperson som om du är ett företag eller en bostadsrättsförening.

Tillgänglig firma med kunniga hantverkare

Vi finns här när du behöver det – och för de arbeten du behöver få utförda. Du kan anlita oss för att utföra ett mindre jobb, en del av ett större arbete, eller för totalentreprenad. Vi har ett stort kontaktnät med pålitliga hantverkare inom alla yrkesgrupper, och kan genomföra alla sorters byggarbeten.

Varsam renovering av stuckaturdetaljer

När du anlitar oss för arbete i historiska byggnader kan du känna förtroende för att vi har den kunskap som behövs och tar hand om ditt stucktak eller din stuckvägg på bästa sätt. Normalt arbetar vi med gipsputs, men det kan kompletteras med akustikputs vid behov.

Vi erbjuder

  • Renovering & restaurering av stuckaturer
  • Komplettering av stuckatur
  • Egen tillverkning av stuckaturer

Vad kommer arbetet kosta?

Funderar du på vad kostnaden kommer att bli kan du alltid kontakta oss för att få ett gratis kostnadsförslag. Tänk på att du som är privatperson även kan göra ROT-avdrag.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *