Vi river ner dina gamla tapeter i Farsta, Stockholm

Behöver tapeterna bytas ut? Vänd dig till oss och få en etablerad byggentreprenör med målare som är experter på att ta ned gamla tapeter – och att sätta upp nya. Vi kör gärna till dig i Solna, Bromma, Hässelby, Vallentuna, Åkersberga, eller var som helst i Stockholmsområdet.

Experter på tapetborttagning

Våra ordningsamma medarbetare är proffs på att ta bort tapeter och kan avlägsna tapeter av alla slag. Med oss som tapetborttagare kommer nedtagning av tapeterna ske smidigt och snabbt, oavsett om det rör sig om att riva tapet eller ta bort spaltbar tapet. Vi kan också sätta upp nya tapeter.

Alla sorters fastigheter

Vi tar uppdrag från såväl privatpersoner som från företag och bostadsrättsföreningar, BRF. Vi arbetar med alla sorters byggnader, som:

  • lägenheter
  • radhus
  • villor
  • fritidshus
  • restauranger
  • kontor

ROT-avdraget gäller!

ROT-avdraget gäller om du som anlitar oss är privatperson. Genom avdraget kan arbetskostnaden bli mycket lägre. Kontakta oss så får du en fri offert.

Heltäckande lösningar – som passar dig

Är det inte bara tapeterna som är slitna? Anlita oss för en större renovering med totalentreprenad – och låt oss ta hand om projektledningen. I vårt kontaktnät finns all den kompetens som kan behövas, som byggare, takläggare, plåtslagare, elektriker, VVS-installatörer, rörmokare med flera.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *