Renovera träfönster i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Det finns många fördelar med träfönster. De är vackra att titta på, ger huset karaktär och håller väldigt länge. De är dessutom det mest miljövänliga alternativet att satsa på. Dock är trä att levande material som kräver mycket underhåll. Vi hjälper dig att renovera dina träfönster och får dem att se helt nya och fräscha ut igen.

Vi har renoverat och målat om fönster i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

Minska energikostnaderna med nyrenoverade träfönster

Vi är specialister inom träfönster och kan utföra allt från större till mindre renoveringar. Med renoverade träfönster får du en bostad som är mycket tätare, vilket i sin tur innebär att du sänker dina energikostnader. Kontakta våra drivna och trevliga hantverkare för att få en kostnadsfri offert eller för att veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Pålitliga och kunniga snickare för dina behov

Vi fokuserar alltid på kundens önskemål och gör allt som står i vår makt för att uppfylla dina behov och idéer. Här kan du välja att anlita oss för totalentreprenad av dina fönster och din fasad, men du kan också anlita oss för mindre projekt eller delar av ett specifikt arbete. Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Kontakta oss idag så pratar vi mer!

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *