Måleri & renovering i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Är det dags att renovera i bostaden eller vill du ge verksamhetens lokaler ett lyft? Då kan vi hjälpa dig! Vi erbjuder allt från invändig målning till målning av fasad och kan även tapetsera platsbyggda garderober och vardagsrum. Med en ommålning i bostaden fräschar du inte bara upp och ger nytt liv, utan du höjer också livskvaliteten och får en bättre inomhusmiljö.

Vi har renoverat och målat om i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

Totalentreprenad i egen regi för din bekvämlighet

När du anlitar oss för målning och renovering vill vi att det ska gå så smidigt för dig som möjligt. Därför ser vi till att erbjuda totalentreprenad i egen regi. Det innebär att vi har både snickare, målare, golvläggare och VVS-montörer med stor kompetens bakom sig, men också elektriker, hantverkare och rivare.

Använd ROT-avdraget för att sänka dina kostnader

Vår målerifirma är registrerad för F-skatt och innehar trygga och bra försäkringar för alla våra kunder. Som privatperson kan du använda ROT-avdraget för att sänka dina kostnader med 30 %. I samband med att du bokar någon av våra tjänster ser vi till att ta ditt personnummer. Sen sköter vi själva all kontakt med Skatteverket och överlämnar en faktura som redan är reducerad och klar.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *