Måla fasad i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Fasaden fungerar som ett skal för att skydda huset mot väder och vind. Därför är det viktigt att fasaden är hel och att den är motståndskraftig för att kunna fylla sin funktion. Vi erbjuder målning av fasad för sommarstugor, restauranger, butiker, villor, lagerlokaler, flerbostadshus och mycket mer. Vår långa kompetens säkerställer att vi kan erbjuda fasadmålning för alla kundgrupper.

Öka värdet på bostaden med en fasadmålning

En fasadmålning ser inte bara till att ditt hus får ett bättre skydd och att det ser snyggare ut, utan det höjer också värdet på bostaden vid en eventuell försäljning. Vår lokala målerifirma har hjälpt kunder i Farsta, Trångsund och Skogsås, men vi utför även måleriarbeten i Telefonplan, Hägersten, Segeltorp, Haninge och Svedmyra.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert

Vi förstår att du som kund vill veta hur mycket fasadmålningen kommer att gå på. Därför ser vi till att erbjuda kostnadsfria offerter på alla våra arbeten. Har du svårt att veta hur omfattande renovering du behöver finns våra skickliga och erfarna hantverkare på plats för att ge råd och vägledning i ditt projekt. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök för att se vad som behöver göras och vilka förutsättningar som finns.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *