Lägga golv i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Få saker kan pigga upp en bostad eller lokal lika mycket som ett nytt och fräscht golv. Genom att använda dig av oss som din byggentreprenör får du inte bara ett golv som håller länge, utan som även är specifikt framtaget efter dina önskemål och behov. Vill du inte lägga ett helt nytt golv kan vi se till att underhålla och renovera det gamla. Om ett trägolv sköts på rätt sätt kan det hålla sig snyggt och starkt i många år.

Vi har lagt golv i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

Certifierade golvläggare med kunden i fokus

Vi vill att du som kund ska bli så nöjd som möjligt och därför ser vi alltid till att lyssna på dina önskemål och idéer. Våra golvläggare är punktliga, pålitliga och kompetenta. Här finns kunskap för att arbeta med alla olika typer av material som laminat, fiskbensparkett, fanérgolv, plastgolv, stengolv och mycket mer.

Läs mer om våra golvläggare i Stockholm här.

Hantverkare inom alla yrkesgrupper

Du ska inte behöva vända dig till flera olika företag när du använder oss för att lägga golv. Tack vare vårt breda kontaktnät kan vi se till att erbjuda dig totalentreprenad när du vill renovera din bostad. Det innebär att vi inte bara har skickliga golvläggare på plats, utan att vi också har snickare, VVS-montörer, målare, plattsättare, plåtslagare och elektriker nära tillhands.

Kontakta en bra målerifirma idag!

Namn *

Telefon *

Email *

Adress + Ort *

Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *