Fönstermålning i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Tråkiga fönster med färg som flagnat? Det kan få vilket hus som helst att se slitet ut. För att ditt hus ska vara så funktionellt som möjligt är fönsterna viktiga att se över. Av alla byggdelar som huset består av är det fönstrena som kommer att behöva utstå mest när det kommer till väder och vind. Vi renoverar dina fönster från grunden och avslutar med en fönstermålning för ett optimalt resultat.

Vi har renoverat och målat om fönster i bl.a. Farsta, Skarpnäck, Huddinge, Trångsund, Mörtvik, Skogås, Sköndal, Hökarhängen, Enskede, Älvsjö, Älta & Haninge.

Fräscha upp fönstrena med pålitliga hantverkare

Vi satsar alltid på kunniga och utbildade hantverkare inom alla områden. När du anlitar oss för fönstermålning kan du alltså vara säker på att du får ett gott resultat. Vi kommer gärna ut på ett kostnadsfritt hembesök för att titta närmare på dina fönster och se vad som behöver göras. Om du vill gå vidare skickar vi ut en kostnadsfri offert.

Bekymmersfri och snabb ommålning av fönster

Hela vitsen med att arbeta ett byggbolag är att arbetet ska gå snabbt och smidigt och det är precis det du får när du vänder dig till oss. Nu kan du bara luta dig tillbaka med en god bok eller lägga din tid på annat, medan vi ser till att dina fönster är i toppskick. Vill du passa på att renovera andra delar av huset eller fastigheten när du ändå är igång erbjuder vi totalentreprenad i egen regi.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *