Fasadrenovering & byta träpanel i Farsta, Skarpnäck & Huddinge, Stockholm

Har fasaden blivit sliten och tråkig eller är det kanske paneler som drabbats av röta? Då är det dags för en fasadrenovering. Vi kan hjälpa dig med såväl totalrenovering av fasaden som byte av enstaka paneler – allt efter dina behov och önskemål. Vi har lång erfarenhet och många år i branschen med en rad av nöjda kunder bakom oss.

Fasadrenovering för alla kundgrupper i Stockholm

Med basen i Farsta ser vi till att hjälpa BRF:er, företag och privatpersoner i hela Stockholm, Huddinge, Hägersten, Älvsjö och mer därtill. Våra professionella och skickliga hantverkare ser till att erbjuda skräddarsydda lösningar utifrån dina önskemål och fasadens förutsättningar. Tack vare vår stora kompetens kan vi erbjuda fasadrenoveringar i plåt, sten och trä.

Sänk dina kostnader med ROT-avdraget

Både företag, fastighetsägare och privatpersoner vänder sig till oss när det är dags att renovera fasaden eller byta träpaneler. Som privatperson kan du använda dig av ROT-avdraget för att sänka arbetskostnaderna med hela 30 %. Det enda vi behöver är ditt personnummer i samband med bokning och därefter sköter vi resten.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *