Altanbyggnation i Farsta, södra Stockholm

Vill du höja värdet på bostaden och få bättre livskvalitet? Med en snygg och fräsch altan har du möjlighet att förlänga sommaren och spendera mer tid utomhus. En altan kan byggas i både marknivå och taknivå för att skapa dina drömmars hus och som privatperson har du möjlighet att använda dig av ROT-avdraget för längre kostnader.

Bygg en altan i Farsta

Vårt måleriföretag är baserade i Farsta, men vi har hjälpt kunder över hela Stockholm med att bygga fina och hållbara altaner. Utöver Farsta med omnejd har vi utfört altanbyggen i Enskede, Älvsjö, Mälarhöjden, Vendelsö, Stuvsta och Hökarängen – alltid med ett gott resultat. Om du är i behov av ett byggföretag som är professionellt och serviceinriktat är vi rätt “man” för arbete. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert på just ditt altanbygge.

Altaner för alla kundgrupper

Även om det är vanligast att man bygger en altan till sin privata bostad så kan altaner även lämpa sig utmärkt för företag. På altanen kan ni njuta av en kopp kaffe när arbetet tillåter eller varför inte hålla morgonmötet i solen. Vi hjälper alla kundgrupper att bygga en altan eller veranda som passar de egna behoven.

Kontakta en bra målerifirma idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort *

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *